måndag 1 september 2014

Månadsbrev för september

Månadsbrev för september
Vi hoppas ni alla haft en skön sommar med mycket sol och svalkande bad. Nu hälsar vi er välkomna till en ny termin på förskolan.

Vi hälsar Milo, Kim, Millie, Alexander och Elias välkomna till avd Smultronet och på avd Jordgubben hälsar vi Sahil och Venus välkomna.

V.36 startar vi höstens första fokusområde som är Du och Jag.
Avd Jordgubben kommer fokusera på gemenskap, avslappningsmassage och beröringslekar för att främja en positiv lekkultur mellan barnen. Vi kommer även att fokusera på en god och lustfylld språkutveckling hos barnen. Mer detaljerad planering kommer på Unikum inom kort.

Avd Smultronet kommer att fokusera på barnens självkännedom, ex kroppsdelar. Vi kommer även att fokusera på kamratskap på nivån turtagning. Mer detaljerad planering finns på Unikum.  

Vi kommer att ha minst en gemensam aktivitet under fokusområdet.
Ni som ännu inte fått inloggningsuppgifter till Unikum kommer att få det på er mail inom kort.

Vi passar även på att påminna om att torsdag den 4 september är förskolan stängd då är personalen på utbildning. För er som lämnat in att ni behöver omsorg denna dag är förskolan Lillegården öppen.

Vår nya förskolechef heter Anna Spetz och henne når ni på telefonnr: 495464

I september är det även dags för årets fotografering, se separat infolapp i hallarna. OBS! I år provar vi med drop-in fotografering 22/9 mellan kl 16,30-18,00 för er som önskar porträttkort på era barn. Gruppkortet kommer vi ta som vanligt den 25/9. 

Catarina, Maria, Mona, Susanne & Ann

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar