fredag 10 januari 2014

Månadsbrev Januari.

Välkomna tillbaka till en ny termin på förskolan Örtagården. Vi hoppas ni har haft en skön jul och nyårsledighet. Nu ligger ett helt nytt år framför oss full av möjligheter och förväntan. J

Vad händer på Örtagården i januari?
·        * Vi hälsar Susanne välkommen tillbaka till oss efter föräldraledighet och arbete på förskolan Storken.
Susanne kommer tillsammans med Carina och Ann ha huvudansvar för avd Jordgubben.
På avd Smultronet är det fortfarande Catarina, Mona & Maria som har huvudansvaret.
Maria kommer jobba 70% under våren och Jessica täcker upp för Maria på eftermiddagarna måndag-torsdag och under januari månad kommer Natalie att jobba för Maria på fredagar (heldag).
Jessica städar och diskar hos oss på Örtagården.

·       * Vi fortsätter med gemensam öppning/stängning på avd Smultronet och avd Jordgubben kommer att vara öppen mellan 7,30-15,30 (16,30).
Ni föräldrar till barn på avd Jordgubben fortsätter att gå till Jordgubben med era barns kläder på morgonen vid lämning på Smultronet.

·       *  Valter går över från Smultronet till Jordgubben och Jordgubben hälsar även Alve välkommen till Örtagården. Jordgubben kommer i januari att ha 17 barn i gruppen.

·        * Smultronet hälsar Alexander och Meja välkommen till Örtagården och i början av februari hälsar vi även Alva välkommen till oss. I februari kommer Smultronet ha 15 barn i gruppen.

·        * Vi startar upp vårt fokusområde musik och rörelse v 4.


·        * Under december uppdaterade vi Unikum, vi hoppas ni varit inne och kikat. Ni som inte fått inloggningsuppgifter så är det på gång. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar